Emme mene kaikki samaan muottiin ja jokainen vartalo on ainutlaatuinen. Joskus voi olla vaikea löytää omalle vartalolle sopivia kaavoja tai on haastava koota kaavan ylä- ja alaosaa eri kokonumeroista.

Istuva vaate tuo käyttäjälleen iloa ja itsevarmuutta. Ja kun se on vielä tehty itse, tuo se vaatteeseen erityisen lisän. Haluamme Intoisalla antaa onnistumisen tunteen, jonka kauniisti istuva, kauniista kankaasta ja selkeillä kaavoilla ja ohjeilla tehty vaate tuo. Olemme mitoittaneet kaavoja eri vartalotyypeille, jotta koko olisi helpompi valita ja kaavan muokkaustarve olisi vähäinen. Näin sinun ei tarvitse hallita kaavan muokkausta vaan saat itsellesi sopivaa helposti. 

Malleistamme löytyy tällähetkellä kaavoja seuraavista vartalotyypeistä. 
S stadardi. Suurin osa naisista on S tyyppiä, mutta tämä on myös yleismitoitus, jota voit käyttää pohjana, jos et vielä löydä omaa vartalotyyppiäsi tai sinun ei tarvitse yleensä tehdä suuria muokkauksia. 
A leveälanteinen. Tässä mitoituksessa olemme antaneet selkeästi lisää tilaa lantiolle.
Y kapealanteinen harteikas, jolla korostuu jonkin verran hartialinja ja lantio ja sääret on kapeat. 
P rintava kapealanteinen, jolla ylävartalo korostuu selkeästi, mutta alavartalo on kapea. Rintavan kaavoissa on otettu erityisesti huomioon kädentien istuvuutta ja lisätty rintamuotolaskos tai muutoin tilaa rinnalle. 
O omenavartaloinen, jolla keskivartalo on korostunut.
H suoravartaloinen, jolla mikään osa vartalosta ei korostu erityisesti vaan vartalo on suoralinjainen.

Vartaloissa mittasuhteet vaihtelevat ja toiselle samassa kaavassa yksityiskohta saattaa olla liian keskellä ja korostaa esimerkiksi lantion leveyttä tai jäädä liian sivuun, kun kaavasta joutuu kaventamaan sivusta. Vartalotyyppien kaavoissa olemme ottaneet tällaisetkin asiat valmiiksi huomioon.  

Kaavat on mitoitettu 168cm pitkälle, mutta verkkokaupasta löytyy myös kaavanmuokkaukseen selkeitä ohjeita, joiden avulla voit tarvittaessa muokata pituutta tai muuta sinun vartalollesi tyypillistä asiaa. Voit katsoa ohjeita kaavat valikosta tai suoraan täältä: https://pli3zs9p26ttnj4s-56908087487.shopifypreview.com/pages/ohjeita-kaavanmuokkaukseen 

Tarkemmin vartalotyypeistä voit lukea kunkin vartalotyypin omasta osiosta. 

Osasta malleista löytyy kaikki vartalotyypit ja osasta tulee ensin muutamia vartalotyyppejä.

Jos et löydä omaa vartalotyyppiäsi tai olet epävarma, minkä ottaisit, ota yhteyttä meihin ja autamme mielellämme!