Toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa 15.9.2021 lähtien.

Intoisa Oy (Y-tunnus 3203928-4) myy tuotteita täysi-ikäisille tilaajille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan ja toimituskulujen muutoksiin. Tilatessasi verkkokaupasta edellytämme sinun tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Asiakas on itse vastuussa antamansa sähköpostiosoitteen, postitusosoitteen, sekä puhelinnumeron oikeellisuudesta.
Toimimme verkkokauppana, eikä meillä ole tällä hetkellä myymälää.

Vaihto- ja palautusoikeus

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus lukuunottamatta määrämittaan leikattuja kankaita ja palakankaita. Palautuksen postikuluista asiakas vastaa itse.
Tarkista tilaamasi kangas aina ennen pesua ja leikkaamista. Mikäli olet ehtinyt pesemään kankaan tai ehtinyt valmistaa sen tuotteeksi, on mahdotonta sanoa, koska mahdollinen virhe on tuotteeseen syntynyt ja näin vastuu tuotteesta siirtyy kuluttajalle.

Digipainetut kankaat on painettu yleensä valkoiselle pohjakankaalle ja valkoisia kuituja saattaa nousta kankaan pintaan pesun jälkeen, mikä näkyy etenkin tummissa kuoseissa. Tämä on painotekniikalle ominaista eikä ole tuotevirhe. Mikäli huomaat kankaassa selkeän tuotevirheen, olethan meihin yhteydessä info@intoisa.fi.

Kuvaamme kankaat vastaamaan todellisia värejä, mutta otathan huomioon että näytön asetukset saattavat vaikuttaa väritoistoon. Tästä johtuen emme voi ottaa vastuuta tuotteen sävyn täydellisestä vastaavuudesta tuotekuvien ja kankaan välillä. Mikäli havaitset kankaassa painovirheen, ota meihin yhteyttä viipymättä ennen kankaan esipesua info@intoisa.fi.

Ladattavilla PDF-kaavoilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Postitettavilla paperikaavoilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli kaavapaketti on avaamaton ja käyttämätön. Palautuskuluista asiakas vastaa itse.
Postipaketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Noutamattomasta paketista perimme 10 € suuruisen maksun sekä uudet toimituskulut paketin lähettämisestä.
Reklamaatiotilanteissa Intoisa vastaa palautuksen postikuluista. Otathan ennen lähettämistä meihin yhteyttä info@intoisa.fi

Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Tuotteita ei ole tarpeeksi jäljellä
Lisää suosikkeihinSelaa suosikkejaPoista suosikeista
Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä.

Jatka ostoksia

Lisää tilaukseen viesti Muokkaa viestiä
Lisää kuponki

Lisää kuponki

Alennuskoodi ilmoitetaan kassalla